Sju otroliga berättelser om olika Lotterivinnare

Gubben som flydde undan från ett urspårat tåg, en port som blåste bort på ett mindre flygfarkost, en buss som kraschade, en bil i lågor, ytterligare 2 bilolyckor… men sedan vann han en miljon dollar på lotteri

Här är historien om hur världens mest olycksdrabbade man vände sitt öde upp samt ner.
Frane Selak, född 1929, är en kroatisk musiklärare som brukade vara känd för sina många rymningar från dödsolyckor:

I januari 1962 Selak reser genom tåg från Sarajevo till Dubrovnik.

Men plötsligt spårade tåget ur samt störtade ned i en isig flod, dödade 17 passagerare.
Selak lyckades fly undan med blott en av arm och mindre repor samt blåmärken.

Året därefter, under flygresa från Zagreb till Rijeka när dörren blåste dän från sittbrunnen, tvingades han ut ur planet.
Också 19 andra dödades, men han led endast mindre skador och hade mirakulöst landat i en höstack.

År 1966 var han passagerare på en buss som kraschade samt störtade ned i en flod.
Fyra andra dödades, men Selak lyckades återigen komma undan hel.

År 1970 lyckades han fly undan innan en defekt bränslepump uppslukade hans automobil i lågor.

År 1973 gick en annan utav Selaks bilar i brand med brand igenom lufthål.
Han led inga skador mer än förlust av större delen utav sitt hår.
År 1995 blev han påkörd utav en stadsbuss, men igen drabbades han blott av mindre skador.

År 1996 hoppade han när hans bil körde utför ett stup för att undkomma en mötande lastfordon.
Han lyckades landa i ett träd, och såg på när hans bil exploderade 300 meter under honom.

Men efter att, under 2003, verkade himlen ha granskat alla hans fall: han vann $ 1. 000. 000 dollar i den kroatiska lotteriet!

“Jag vet att Gud tittade jag under samtliga dessa år. ” sade han, samt har sagts vägra att se till Australien med en av Doritos kommersiella, alldenstund han “inte ville försöka sin lycka. ”
Frane sa också att han antingen kan träffa som “världens mest olycksdrabbade man eller världens lyckligaste “, och han själv föredrar det senare.

Kvinna Googlade på sin make, finner ut att han vann på lotto, men aldrig berättade för henne.

År 2007 blev Donna Campbell misstänksam mot sin man, Arnim Ramdass, när han började hålla tvn spärrad samt kopplade bort telefonlinjen.
Hennes misstankar kliv när hon hittade ett vykort om ett nyinköpt bostad.

Men Campbell var omedveten om att hennes man gömde en $ 10. 200. 000 hemlighet från henne tills hon Googlade sin makes nickname samt lotterinumret.
Hon upptäckte ett Florida lotteri pressmeddelande som talade om att av 17 flygbolagsmekaniker som vann jackpotten var hennes man en utav dem.

Gruppen utav mekaniker hade valt ett engångsbelopp på $ 10. 200. 000, som var och en av de 17 vinnarna skulle få ungefär $ 600. 000 av före uppbörd.

Efter vinsten tog Ramdass tjänstledigt från arbetet, i enlighet med hans medarbetare.
Han innehar ej visat opp sej i parets bostad och det går inte längre att finna honom för att att lämna honom rättegångspappren: hon önskar hälften utav pengarna och komma ut ur äktenskapet.

Fördubblade sin del av jackpotten… utav misstag!

När Derek Ladner efterträdande gång lider vårdslöshet, kan han grunna sig för dubbelt före förbannar sitt dåliga minne. För 57-åringens glömska har landat honom en briljant dubbel lotterivinst.

Han samt hans fru Dawn var upprymda när deras sex ordinarie siffror kom upp på Monday dragningen år 2007.
De var rappa att proklamera sina $ 479. 142 andel utav $ 2. 395. 710 jackpotten uppdelad mellan fem vinnare.
Men fantastiskt, en vecka efteråt minns herr Ladner att han hade köpt en annan biljett med samma siffror för samma drag.

Det gav honom ett par av de fem värdepapper i jackpotten den 11 juli, han dubblade deras vinster till $ 958. 284.
En förespråkare för lotterioperatören Camelot nämna att det var första gången en spelare vunnit två gånger i samma dragning!

Herr Ladner’s glömska kostade de övriga tre vinnarna nära nog $ 120. 000 vardera.

Hade han ej köpt den mer biljetten, skulle de har delat jackpotten fyra sätt istället för fem och vunnit $? 598. 927 en person.

Överkörd av en lastbil, timmar efter hans triumf
Den 22 januari 2004 dog 73-årige Carl Atwood i Elwood, Indiana, som vann $ 73, 450 i ett Indiana lotteri knappa timmar senare. Han kördes på av en lastbil när hans skulle promenera för att hämta us sin vinst.
Han dog strax därefter på ett lasarett i Indianapolis.

Den kvällen hade han vandrat till mataffären som hade sålt honom en vinstlott när en pickup rundade ett hörn och slog ner honom.
(Butiken ligger bare ett område från hans hushåll. ) “Det var ett försvarslös blandning, samt Mr Atwood hade svarta kläder på, så att föraren ej se honom före han körde på honom, ” säger polischefen i Elwood Toby R. Barker.

Vann $ 16. 200. 000… blev stämd av alla, gick haveri och dog
William “Bud” Befattning vann $ 16. 200. 000 i Pennsylvania lotteri år 1988 men lever nu på socialbidrag. “Jag önskar att det aldrig hänt. Det var helt en mardröm”, uttalar Posten.

En tidigare flickvän stämde honom framgångsrikt för en del av sina vinst.
Det var inte hans endaste rättegång.
En bror greps för att äga hyrt en torped för att avliva honom, i framtidstro om att ärva en andel av vinsten.

Andra syskon utsatte honom med gnatig samt hotelser tills han gick med på att satsa i en automobil affär samt en krog i Sarasota, Florida, – två satsningar som ej gav några slantar tillbaka och fler ansträngda hans affär till sina syskon.

Han fick därjämte tillbringa en tid i anstalt för att få avfyrat en pistol över huvudet på en snyltare.

I ett år hade han $ 1 miljon i skuld.

Han medgav efteråt att han var både vårdslös samt dum, i att prova behaga sin familj.
Han förklarades slutligen i konkurs.

Idag bor han soft samt stilla på $ 450 per månad och kupongmat.
“Jag är trött, jag är över 65 år gammal, och jag behöver en allvarsam operation för mitt hjärtas aneurysm.
Lotteriet var ej menat att ge något bra till mig” nämna Befattning. Han dog den 15 januari i andningssvikt.

Vann på lotto två gånger efter en dröm
Flera framgångsrika lotteri deltagare har sagt sitt vinnande kombinationer kom till dem i drömmar, att de vaknade med fem eller sex nummer dansande i huvudet, de har antecknat de kombinationer de kommit ihåg samt sedan vunnit

Alltemellanåt dröms siffror som betalas ut direkt, samt ibland en del drömmare leker de kombinationer fde drömt år efter år innan före de möta korrekt samt får jackpotten.

Så det för 86-åriga Mary Wollens från Toronto som vann Ontario Lottery den 30 september 2006 efter inneha sett “en lotto biljett samt en enorm check” i en dröm ett par dagar före dragningen var beredd, detta är ej så sällsynt – det anmärkningsvärda för hennes del var att hennes profetiska fantasier gjorde det genomförbart för henne att vinna samma lotteri två gånger.

Du förstår, Maria redan hade inhandlat en bit med kombinationen hon drömt om, men hennes vision hade ingjutit henne med ett sådant lita att hon gick ut samt köpte en övriga biljett med samma siffror.
Nu skulle en del människor mena samt tycka att köpa en avbild utav samma biljett vara ett dåraktigt misshushållning med slantar (för om dina nummer förlorar så har du lagt ut slantar i onödan, och även om du träffar den stora jackpotten, ska du inte nödvändigtvis få någon mer kredit för att vinna två gånger), men inte Maria – och bäst dessutom, eftersom hon råkade på ett av de tillfällen när det finns flera vinnare utav den stora Jackpotten.

Som det blev, hade någon annan också riktigt plockat alla sex siffror för den veckans dragning, så i stället för att dela upp $ 24. 000. 000 jackpot på två med 12 miljoner på varje vinst med en annan besökare kunder Maria göra anspråk på två tredjedelar aktie samt ta bostad $ 16. 000. 000!

Begick självmord för att han utav misstag trodde hans lotto nummer hade kommit upp den veckan han ej spela dem

I april 1995 begick Timothy O’Brien självmord igenom att skjuta sej själv i huvudet eftersom hans halv-andel av en fem veckors biljett Storbritanniens (då) nya National Lottery hade löpt ut strax före lottningen han trodde skulle äga gjort honom till en multi-miljonär.

Sanningen är, ehuru han hade haft en gällande biljett med sina vanliga siffror, skulle O’Brien inte få vunnit.
Siffrorna som kom upp skulle äga gett honom korrekt till en vinst på 47 pounds, inte 3200 tusen han trodde att han och hans partner hade vandrat miste om. Samt hurså? Eftersom bara skjuta de sex numren matchade av de dragna.

Be the first to comment

Leave a Reply